Szolgáltatásaink

Teljes körű javítás :
Márkafüggetlen autószervizként vállaljuk minden, európai és ázsiai gyártmányú személygépkocsi, terepjáró és kishaszongépjárművek garancián túli javítását, szervizelését és karbantartását: Olajcsere, garancián túli javítás, motor javítás és felújítás, váltó javítása és felújítása ,indító, generátor javítás futómű javítás és diagnosztika, fékmérés és diagnosztika, fényszóró beállítás, kipufogógáz összetételének vizsgálata. Gyertya, levegőszűrő, benzinszűrő, pollenszűrő cseréje, kuplung javítás.

Időszakos szervizek, karbantartás:
A motorolajat a legtöbb autó típusnál 15 ezer (esetenként 30 ezer) kilométer megtételét követően, de legkésőbb egy év eltelte után le kell cserélni. A legutóbbi olajcsere időpontját és az akkori kilométeróra állását gépkocsijának szervizkönyve tartalmazza. Amennyiben a legutóbbi olajcsere időpontja nem ismert, mihamarabb keresse fel szervizünket, mert az elhasználódott motorolaj komoly károkat okozhat képkocsijának motorjában.

 

Futómű beállítás :
Ezt egy modern rádiofrekvenciás  , komputeres, lézersugaras futómű beállító készülékel végezzük! Ha szeretné beállíttatni futóművét, akkor nálunk erre kiváló lehetőség kínálkozik . Előnyei a hagyományos futómű állítókkal szemben:

optimális útfekvés
helyes viselkedés fékezésnél (nem húz oldalra)
optimális nyomtávtartás egyenetlen útburkolatokon is
biztonságos kanyarvétel (jobb kanyarfekvés)
pontos egyenesben tartás
az abroncsok idő előtti kopásának kiküszöbölése
A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából igen lényeges szerkezeti elemekből áll, ezért kialakításuknál a közlekedésbiztonság meghatározó szerepet tölt be. A gépjármű rendeltetésszerű használata közben a futóműnek biztosítania kell a gépjármű és az úttest között a folyamatos kapcsolatot. A futóművek szerkezeti elemei közé soroljuk a gépjárművek haladásával, különböző irányba való mozgatásával kapcsolatos elemeit; a rugózását, lengéscsillapítását és stabilitását biztosító szerkezeti elemeket, valamint a kerékmeghajtások szerkezetét is. A kerékfelfüggesztés összeköti a kerekeket az alvázzal illetve az önhordó felépítménnyel. Átviszi egyrészt a jármű súlyát és a tömegerőket a kerekekre, másrészt a kerekek fékezési, meghajtó és oldalvezetési erőit a felépítményre. A futómű beállításának optimális értékeit a gyárak minden kocsitípushoz pontosan megadják. Ezen előírások elhanyagolása, rossz beállítása rendellenes gumikopáshoz, a futómű idő előtti rongálódásához vezethet. A futómű beállításának minősége nagymértékben befolyásolja a jármű menetviszonyait.

Alkatrész értékesítés:
A rendszeresen frissülő raktárkészletünknek köszönhetően a gyorsan fogyó, kopó alkatrészek nálunk folyamatosan elérhetőek, de a speciális tartós alkatrészek is.Kapcsolatban állunk az ország jelentős alkatrész-forgalmazóival, hogy biztosítsuk ügyfeleink részére a lehető legkedvezőbb árat és a gyors beszerzést. Kiemelt autóalkatrész beszállítóink: UNIX , BÁRDI

Műszaki vizsgáztatás:
Szervizünkben helyben intézzük  a jármű átvizsgálását, majd a szükséges javítások után elvégezzük a hatósági vizsgáztatást is.  A nálunk ellenőrzött és felkészített gépkocsikra vizsgagaranciát vállalunk. A műszaki vizsga esedékes következő lejárati időpontját rögzítjük, és a következő dátum közeledtével értesítjük Önt a megújítás szükségességéről, így biztosan nem felejti el. Műszaki vizsgáztatás során gépjárművét csak gyári felszereltséggel tudjuk vizsgáztatni. Tehát célszerű lenne, ha az utólagosan felszerelt elemek nélkül (légterelők, fólia stb.)  hozná gépjárművét. Természetesen mi  is leszereljük, ha Ön így szeretné, de ez némileg meghosszabbítja a  műszaki vizsga idejét.

HENGERFEJ VIZSGÁLAT:

A motor megbontása nélkül vizsgáljuk a hengerfejet egy speciális folyadékkal amely  a készlet segítségével könnyen és gyorsan diagnosztizálható a sérült hengerfejtömítés vagy a repedt hengerfej. A vizsgálat alapja, hogy található-e CO2 gáz a hűtőrendszerben vagy sem. Amennyiben égéstermék található a hűtőrendszerben, akkor a tesztfolyadék elszíneződik, a kezdeti kék színe sárgás árnyalatúvá válik.

Go Top